зелена_глава

Обнови с Protecta

Знаеш друже, доброто старо не се изхвърля, а се поправя!

Обновяване на ръждясали обществени обекти „изоставени” на произвола на времето и създаване на една по-привлекателна градска среда – НИЕ се заемаме!
Като социално отговорна компания Оргахим АД стартира инициатива „Обнови с Protecta“, в рамките на която активните гражданите ще имат възможността да дадат предложения за обновяване на ръждясали обекти с обществено значение от различните места в България. Целта на активността е засилване информираността на хората относно проблемите, причинени от корозията, както и на методите за справяне с проблемите предизвикани от нея. Реализираме инициативата чрез провеждането на фотоконкурс. Всеки наблюдателен и инициативен гражданин, загрижен за местата и средата в която живее, може да се включи в периода 12 Юни – 15 Август 2017 година, като снима ръждясал обект и го предложи за
обновяване. Предложилите обект или гласували за такъв, имат възможността да участват и в месечната ни томбола за награди. След приключването на активността ще изберем за обновяване три обекта. А през септември и октомври ще се извърши самото обновяване с продукти под марка Protecta.

Обектът събрал най-много гласове - оградата на ОУ Васил Левски в град Русе

Вторият обект е скулптурата на проф. Митко Динев в парк Заимов, град София

Третият одобрен обект са скулптурите в парк “Марица” в Димитровград

Обектът събрал най-много гласове - оградата на ОУ Васил Левски в град Русе

Вторият обект е скулптурата на проф. Митко Динев в парк Заимов, град София

Третият одобрен обект са скулптурите в парк “Марица” в Димитровград

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.