ДОМ В ПЛАНИНАТА, НО БЛИЗО ДО ГРАДА

Една мечта, която не хвана ръжда

Никола Филипов– мечтател и графичен дизайнер

ДЕЦАТА СА НАЙ-ХУБАВОТО И ЗАСЛУЖАВАТ ТОЧНО ТОВА…

Животът в града безспорно има своите удобства и в динамиката на ежедневието градският апартамент е място, в което се чувстваме добре!

Kолкото и хубаво да е обаче – винаги може да е и по-добре…

Идва моментът, когато се ражда дете!

Kогато това се случва в семейството на Никола, мечтите им бързо-бързо започват да се множат, защото виждат нещата различно и искат всичко наоколо да е още по-добре – за тяхното дете!

Градското жилище отстъпва място на една нова и голяма мечта:

Уютна къща с чуден двор, в който има много място за игра – простор – зеленина и пълна свобода!

С две думи просто…

МЯСТО ЗА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО…

Откриват го недалеч от града, но в прохладата и зеленината на близката планина!

Къщата е просторна и уютна, но това, което истински привлича вниманието на Никола и съпругата му, е дворът – изпълнен с красива и разнообразна зеленина – секвои, борове, магнолия и достатъчно място за щастлива детска игра….

АКО ДО ВСЯКА КРАСИВА МЕЧТА ДОБАВИМ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНА…

Тогава и животът става песен!

Вторият рожден ден на своята малка дъщеря семейството празнува в своята сбъдната мечта, а новият им дом приютява още една красива и пухкава мечта – Андреа – домашният любимец и новият най-добър приятел на тяхната дъщеря…

ОБИЧАЙ СВОЯТА МЕЧТА И ТЯ НЯМА ДА ХВАНЕ РЪЖДА

Грижите за една мечта определено изискват много време, енергия и средства, но за семейството на Никола всяко усилие си струва, защото всеки ден виждат своята дъщеря и Андреа да растат щастливи и свободни тук!

С времето дворът се превръща в истинска райска градина благодарение на непрестанните усилия на Никола и неговата съпруга…

За съжаление все не остава достатъчно време за металната ограда на дома, чийто блясък е помрачен от появилата се с времето ръжда.

A за Никола реновирането й се превръща в нова мечта!

Сбъдваме я с лекота и премахваме всички следи от ръжда с помощта на PROTECTA, а Никола и всички у дома оставяме да се наслаждават подобава на тяхната красива МЕЧТА БЕЗ РЪЖДА!

Виж и историите за мечта без ръжда на Велина и Стоян.

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.