Матово покритие за метал

При липса на ефективна и дълготрайна антикорозионна защита, металните съоръжения рано или късно придобиват стар и неугледен вид – любимата беседка, входната врата, оградата или детска люлка далеч вече не изглеждат като нови. Образуването на корозионни процеси води до нарушаване на якостните качества на метала, което в най-лошия случай може да компрометира неговата цялост. Надеждната антикорозионна защита осигурява високи експлоатационни характеристики и гарантира дълъг живот на металните съоръжения.

Рrоtесtа 3in1 MAT e пepфeĸтнoтo peшeниe зa aнтиĸopoзиoннa зaщитa, cъчeтaнo cъc cтилнo финишнo излъчвaне. Декоративната функция на матовото покритие прикрива евентуални недостатъци по основата и едновременно с това осигурява дълготрайна защита на покритието. Protecta 3in1 МАТТ съчетава функциите на ръждопреобразовател, грунд и боя в един продукт. Благодарение на формулата 3in1 няма нужда да използвате три продукта и успявате да спестите труд, време и пари.

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.