Защитете черни и цветни метали с Protecta All metals

Различните метали изискват различна обработка и затова определянето на вида на метала е изключително важно за постигане на отлични резултати при боядисване. С Protecta All metals може да защитите цветните метали като алуминии, мед, месинг, хром. Protecta All metals е специално разработена за защита и декорация на нови и ръждясали повърхности от черни и цветни метали, като осигурява бариера, устойчива на ръжда и атмосферни влияния. Лесно можете да защитите и обновите всички видове повърхности от черни и цветни метали срещу ръждата, като следвате няколко лесни и ефективни стъпки:

  1. Първо почистете старите боядисвани повърхности от напукана боя, прах и мазни петна.     Ръждясалите метални повърхности почистете с телена четка от грубата ръжда.
  2. След като почистите повърхността и отстраните грубата ръжда, внимателно разбъркайте продукта преди нанасяне.
  3. Равномерно нанесете първия слой Protecta All Metals върху почистената метална повърхност.
  4. Всеки следващ слой Protecta All Metals може да нанесете след пълното изсъхване на предходния.
Пускане на видеото

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.