Какво да обновиш с PROTECTA, за да участваш за награда?

Този сезон PROTECTA награждава майсторската работа на седем от вас със смартфон HUAWEI MATE 20 и шест комплекта инструменти с 91 висококачествени части.

НО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ, ЗА ДА УЧАСТВАМ ЗА ЕДНА ОТ НАГРАДИТЕ?

Много е лесно!

  1. Закупи един от продуктите за метални повърхности на PROTECTA:
  • Protecta 3in1 база за тониране – 1L
  • Protecta 3in1 – 500ML и 2.5L
  • Protecta 3in1 MATT – 500ML
  • Protecta All Metals – 500ML

* Mинималната стойност на покупката 9.90 лв с ДДС

  1. Обнови метален обект и качи снимка Преди/След резултата на protecta.bg
  2. Участвай за майсторските награди.

АМИ СЕГА, КАКВА ПОВЪРХНОСТ ДА ОБНОВЯ?

Може да бъде всичко, което подлежи на ръжда и има нужда от боядисване. Продуктите на PROTECTA, влизащи в промоцията, притежават 3 в 1 качества – всеки един е ръждопреобразувател, боя и грунд в един продукт.

ВСЕ ПАК ОТ PROTECTA ТИ ДАВАМЕ НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА МАЙСТОРСКИ СТАРТ.

Парапетите и металните части от мебелите се нуждаят от навременна грижа и обновяване. Обърни внимание на парапета в коридора, къщата или мезонета, както и на металните детайли по мебелировката – ще се изненадаш колко елементи могат да придобият чисто нов вид.

Градинските столове и маси са изложени на климатични промени през цялото време. Бързо лесно и без нужда от предварително премахване на всички слоеве ръжда ще ги обновиш с избран продукт от PROTECTA.

Металните козирки, врати и оградите в двора също са изложени на промените от климата и са един от най-нуждаещите се метални елементи от обновяване.

А беседката на двора, частите на колелото, тротинетката и скейтбордът? За да се използват по-дълго и да работят по-добре, тези вещи също имат нужда от навременно обновяване на металните повърхности.

PROTECTA ти предоставя супер продукти, които ще спестят усилия и време, за да можеш да направиш две снимки с резултата преди и след обновяването. Качи ги на promo.protecta.bg и участвай за майсторските награди на годината!

И не забравяй – запази си касовата бележка от покупката.

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.