Кои са продуктите на PROTECTA, които можеш да използваш?

Този сезон сме приготвили специални награди за майсторската ви работа… Защото тези, които работят с висококачествени материали и майсторски нюх, заслужават повече!

Можеш да участваш за смартфон HUAWEI MATE 20 и шест комплекта инструменти с 91 висококачествени части от 20 август – 20 октомври.

И е много лесно – само използвай продуктите за метал PROTECTA!

Да, PROTECTA е премиум марката, която защитава от корозия и същевременно служи за декорация на металните повърхности. Така покритията ще се задържат здрави и красиви по-дълго време.

PROTECTA 3 in 1 е преобразувател на ръжда, грунд и боя в един продукт, който осигурява до 15 години корозионна устойчивост.

Равносметката за майстор като теб дотук е ясна – ще имаш повече време за почивка и ще хвърлиш по-малко усилия в сравнение с обикновена алкидна боя. Защото с PROTECTA 3 в 1 не е нужно да премахваш всички слоеве ръжда, а само най-грубата. Не трябва да обработваш допълнително корозиралата повърхност, също и да нанасяш грунд. Можеш да го използваш за декорация на нови и ръждясали повърхности от черни метали – врати, парапети, огради и др. Виж нагледно как се използва тук.

 

PROTECTA 3 in 1 МАТТ защитава повърхности от черни метали срещу корозионните процеси, като допълнително изпълнява декоративна функция. Този продукт също има характеристиките на ръждопреобразувател, грунд и боя в един продукт, но ще осигури матов завършек на металните повърхности.

Можеш да защитиш и декорираш метала с висококачествено гланцово покритие PROTECTA 3 in 1 база за тониране. Този продукт притежава качествата на преобразувател на ръжда, грунд, декоративно покритие и нещо повече – можеш да избереш цвят и да тонираш базата в 180 цвята по каталог RAL. Освен това нанасянето е възможно директно върху ръждата. Научи повече как да използваш тук.

Последният герой от серията е PROTECTA ALL METALS, който ще боядиса всички видове повърхности на цветни и черни метали лесно и бързо. Първо, трябва да почистиш старите напукани повърхности от ръжда, прах и мазни петна. Второ, да разбъркаш продукта и нанесеш първия слой. Преди нанасяне на втори слой изчакай първият да изсъхне напълно и…

Воала – твоето метално изделие ще е като чисто ново! Виж нагледно как се използва тук.

Майстор ли си – държиш на висококачествените материали, а ние от PROTECTA държим да имаш майсторски награди.

Включи се на promo.protecta.bg

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.