Премахнете ръждата трайно с Protecta Corrostop

Protecta Corrostop почиства и неутрализира ръждата от металните повърхности, като своевременно намалява времето за последваща обработка. Нанася се директно и без нужда от разреждане. Премахнете лесно ръждата от различни метални повърхности като врати, огради, парапети, метални покриви и маси, като следвате няколко ефективни стъпки:

  1. Отстранете грубата (слоеста) ръжда от повърхността с помощта на телена четка или подходяща шкурка. Почистете от прах и маслени петна.
  2. След като сте отстранили грубата ръжда, нанесете Protecta Corrostop чрез пръскане. За равномерно покриване на цялата метална повърхност може да разнесете продукта с четка.
  3. След изсъхване на продукта, почистете металната повърхност с кърпа.
  4. Металната повърхност е готова за последваща обработка- грундиране/ боядисване.
Пускане на видеото

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.