Боядисвaйте металните повърхности в разнообразие от цветове

Пускане на видеото

При боядисването на метални повърхности също има разнообразие от нюанси, които може да използвате и съчетавате. Един цвят навсякъде или различни нюанси? Контрастиращи цветове или плавно преливане?
С Protecta 3in1 база за тониране може да събудете безграничната си креативност и да боядисате металните повърхности в разнообразие от цветове. Създайте свой уникален стил с Protecta 3in1 База за тониране, която може да се оцветява машинно в 180 цвята по RAL каталог. Декорирайте лесно метални повърхности, като следвате няколко ефективни стъпки:

1. Подгответе повърхността, като я почистите от слоеста ръжда.
2. Почистете повърхността от прах, мръсотия или мазнини, за да подсигурите правилното прилепване на боята.
3. За уеднаквяване на цветови нюанси, получени от различни производствени партиди е препоръчително да ги смесите предварително в общ съд
4. Разбъркайте Protecta 3in1 база за тониране и нанесете директно върху металната повърхност.
5. Всеки следващ слой Protecta 3in1 база за тониране може да нанесете веднага след пълното изсъхване на предходния.

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.