Боядисвайте директно върху ръждата с Protecta 3in1

Металите притежават специфични свойства (ковкост, блясък, топло- и електропроводимост), което ги прави предпочитан материал за много приложения. Специфичното за тях е, че са много податливи на атмосферни въздействия, механични натоварвания и температурни разширения. Съвкупността от процеси, които водят до разрушаване на металите, се нарича корозия.

Корозията е термин, който идва от латински (corrodere) и означава разяждане. Ръждата е корозионен процес, който се образува при оксидация на желязо или стомана с кислород, в присъствието на вода или атмосферна влага. Има пореста структура, която за разлика от оксидирания слой на други метали, като хром, алуминий или цинк, не предпазна желязото от по-нататъшно разрушаване. Тези и други въздействия върху метала, са предпоставка за полагането на специални покрития, които да го защитят и едновременно с това да осигурят дълготраен естетичен вид на третираните повърхности.

Голямо е разнообразието на защитни антикорозионни системи – грундове, междинни и финишни покрития.

За разлика от традиционните бои за метални повърхности, Protecta 3in1 може да се нанася директно върху ръждата, като осигурява защитна бариера. Покритието е устойчиво на корозия, атмосферни влияния и UV лъчи. Благодарение на формулата 3в1, Protecta изпълнява едновременно функциите на ръждопреобразувател, грунд и декоративно покритие. Така с нанасянето на един единствен продукт вие спестявате труд, време и пари.

Специалната формула на Protecta 3in1 представлява: 

– Преобразувател на ръжда – спира ръжда

– Грунд – изравнява повърхността

– Финишно покритие – блокира пътя на водата, предотвратявайки достъпа до метала

Пускане на видеото

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.