Как да защитите металните повърхности изложени на високи температури

С Protecta Heat resistant spray може да подновите и защитите метални повърхности, изложени на високи температури до 800°C, като следвате няколко лесни и ефективни стъпки:

  1. Започнете с подготовка на основата, като я почистите от прах, мазни петна и други замърсявания с помощта на шкурка и обезмаслител.
  2. Разклатете аерозола в продължение на 2 минути.
  3. Направете проба, като впръскате малко количество от спрея върху повърхността.
  4. Използвайте аерозола на разстояние от 25-30 см.
  5. Нанасяйте боята с равномерни движения на няколко тънки слоя.
  6. Разклащайте аерозола, преди нанасянето на всеки следващ слой.
  7. Оставете вече нанесения продукт да изсъхне за 1 час.
  8. Загрейте боядисаната повърхност до 160 °С за 30 минути до 1 час, за да се втвърдят нанесените слоеве боя. По време на процеса на втвърдяване на боята е възможно отделяне на пушек.
  9. След приключване на работа с Protecta топлоустойчив спрей, обърнете флакона и пръснете за няколко секунди, за да прочистите дюзата.
Пускане на видеото

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.