СЕМЕЕН ДОМ В ПЛАНИНАТА

Една мечта, която не хвана ръжда

Стоян Иванов – мечтател и съосновател на Onlime – web solutions.

С ДЕЦАТА СЕ РАЖДАТ И НОВИ МЕЧТИ…

“Преди живеехме в апартамент и имахме всичко необходимо – аптеките наблизо, парка, магазините…НО средата беше твърде мръсна за нас и нашите деца…”

Така заедно с децата в семейството на Стоян се ражда и една голяма мечта – дом в чиста и зелена среда – близо до природата и по-далече от шума и праха на града!

Място, където природата престава да е план за следващия уикенд и мечтана дестинация, а естествена среда за хармонично, здравословно и спокойно отглеждане на малки деца…

В ТЪРСЕНЕ НА ИДЕАЛНИЯ ДОМ, КОЙТО ДА ПОДСЛОНИ ЕДНА МЕЧТА…

Никой не е казал, че мечтите се сбъдват – ей така – веднага…Нужно е време и много желание, за да се сбъдне една мечта, вместо да хване ръжда!

След дълго търсене семейството на Стоян открива точно този дом, който би подслонил голямата им мечта – с чуден зелен двор и голям орех – с гледка към красива борова гора – с добри и отзивчиви съседи и разбира се – уютна къща за семейство с три деца!

Колебанието не е в кръвта на Стоян и той бързо сграбчва възможността, заменяйки живота до МОЛА с изцяло нов – до БОРОВА ГОРА!

Дали съжаляват и дали им липсва градът?

И тук стопаните изобщо не се двоумят – животът тук им харесва толкова много, че все по-рядко пътуват до града – само при необходимост…

Защото всички мечтани удоволствия вече си ги имат тук:

– Гората е гостоприемен съсед, с който се срещат всеки ден

– “Плод и зеленчука” работи денонощно, защото е на двора

– С познатите не се уговарят за среща, а си говорят дълго, когато се срещнат

– Не е нужно да “извеждат” децата, защото природата вече им е естествена среда

– Въздухът е “кристален”, “шумът” изцяло е природен – истински живот мечта.

ВИЕ СЕ ГРИЖИТЕ ЗА МЕЧТАТА – ТЯ ПЪК СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС

Днес стопаните и тяхната мечта взаимно се грижат с удоволствие един за друг…Мечтата им се грижи те да са щастливи, а Стоян и съпругата му полагат грижи, за да поддържат непокътната своята мечта и да не хване тя ръжда!

За да правят своя дом и среда все по-добра – Стоян и съпругата му постоянно обновяват, реновират и обгрижват своята сбъдната мечта.

Това лято – идва ред на кладенеца в двора и металната входна врата, които с времето са корозирали и са покрити с ръжда.

След много кратко време от ръждата вече не остава и следа, защото металните обекти са реновирани с PROTECTA, а Стоян и семейството му продължават да се наслаждават на своята МЕЧТА БЕЗ РЪЖДА!

Виж и историите за мечта без ръжда на Велина и Никола.

Този сайт използва модули за „бисквитки/ cookies

Ние ги използваме, за да персонализираме съдържанието, да се свързваме със социалните мрежи и за да знаем колко хора ни посещават и от какво се интересуват. Ние споделяме информация за използването на нашия сайт също така и с нашите партньори от социалните медии, рекламата и анализите, които могат да ги комбинират с друга информация, която Вие предоставяте или която е била събрана в резултат от използването на нашия уебсайт. Политика за поверителност.